Lediga jobb

Här visas ett urval av lediga jobb i Bräcke kommun. Många kommuninvånare jobbar i närliggande kommuner: Östersund, Ragunda, Berg och Ånge. Besök Arbetsförmedlingens hemsida för fler jobb. >

Vad är viktigt på jobbet?

Hellre 250 megabitt än myggfritt

I Bräcke kommun och Jämtland Härjedalen kan du skapa något helt nytt eller haka på någon annan som behöver arbetskraft. Just nu finns jobben i regionen främst inom IT, skola, vård/omsorg och tillverkningsindustrin. Bara för att nämna några.

Arbetmarknadsregionen Jämtland Härjedalen är stor och vi har goda pendlingsmöjligheter, inte minst med Norrtåg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Länstrafiken ansvarar för de bussar som tar dig mellan våra byar och tätorter, eller till Östersund. Självklart är turtätheten långt ifrån vad en stad kan erbjuda men vi vågar påstå att du kommer bli förvånad över hur lätt det är att åka kollektivt hos oss! Reka turer redan nu i Länstrafikens reseplanerare. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du flytta med jobbet hit och jobba på distans? Grattis! Här finns ett av landets bästa fibernät (92 procent av hushållen är anslutna). Med snabb uppkoppling kan du ha nära till jobbet 365 dagar om året. Förutom när du vill åka skridskor eller båt på sjön istället. Eller bara ligga i hängmattan.

I Bräcke kommun finns omkring 1000 stora och små företag som redan bakar sitt levebröd här inom branscher som skog, tillverkningsindustri, turism, mat och dryck. Läs om några av dem bland artiklarna nedan. Kanske hittar du någon att nätverka med?

Vill du veta mer om vilka branscher som söker folk i vår region? Besök vår systersida tasteget.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bra att veta:

Sitter du på en egen affärsidé? Kommunens näringslivsutvecklare Helen hjälper dig gärna att hitta rätt placering och kontakter. Skicka ett mejl direkt eller läs mer på kommunens näringslivssida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Recept på ett gott jobb

1 pkt Snabbt wifi
1 stort knippe Arbetsro
1,5 l Goda kollegor
5 dl Friskvårdstimme på skidor
3 dl Rymliga kontor och billig hyra
1 l Möjligheter

Vi som jobbar här

 • Revsunds Brewery satsar i hembygden

  Revsund Brewery har på kort tid växt från ett hemmabryggeri till ett stort nybygge med bryggeri, destilleri och restaurang. Hållbarhet och lokala samarbeten har varit ledorden.
 • Grimnäs veterinärklinik expanderar

  Kajsa Gidlund är en av de som valt att driva sitt företag i Bräcke kommun, och hon har nyligen flyttat till större lokaler och anställt fler.
 • Lärarparet som valde Bräcke

  Efter att ha testat många platser både utomlands och i Sverige landade Magnus och Eva i Bräcke där de båda jobbar som grundskolelärare.
 • Stöveln som värmer i alla väder

  Om du bor i Jämtland är det nästan obligatoriskt med ett par stövlar från Pilgrimstad på skohyllan. I alla fall om du inte vill frysa.
 • Ica-Erik brinner för bygden

  Det sägs att hjärtat i byn är mataffären, en mittpunkt där folk träffas och pratar. Så är det i Gällö, där Erik Faxbrink driver ICA Nära Gällö.
 • Lokal potatis på kommunens tallrikar

  Johan Wikström med företaget Grimnäs potatis är den som står för potatisen till alla kommunens skolor och äldreboenden.
 • Sveriges bästa glass, ost och öl

  Bräcke kommun är något av ett mathantverksmecka. Ett av de prisbelönta mathantverks-företagen är Glassbaren i Bräcke.

Vill du läsa fler berättelser?