Lediga jobb

Här visas ett urval av lediga jobb i Bräcke kommun. Många kommuninvånare jobbar i närliggande kommuner: Östersund, Ragunda, Berg och Ånge. Besök Arbetsförmedlingens hemsida för fler jobb. >

Vad är viktigt på jobbet?

Hellre 250 megabitt än myggfritt

I Bräcke kommun och Jämtland Härjedalen kan du skapa något helt nytt eller haka på någon annan som behöver arbetskraft. Just nu finns jobben i regionen främst inom IT, skola, vård/omsorg och tillverkningsindustrin. Bara för att nämna några.

Arbetmarknadsregionen Jämtland Härjedalen är stor och vi har goda pendlingsmöjligheter, inte minst med Norrtåg. Länstrafiken ansvarar för de bussar som tar dig mellan våra byar och tätorter, eller till Östersund. Självklart är turtätheten långt ifrån vad en stad kan erbjuda men vi vågar påstå att du kommer bli förvånad över hur lätt det är att åka kollektivt hos oss! Reka turer på norrtag.se Länk till annan webbplats. eller i Länstrafikens reseplanerare. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du flytta med jobbet hit och jobba på distans? Grattis! Här finns ett av landets bästa fibernät (92 procent av hushållen är anslutna). Med snabb uppkoppling kan du ha nära till jobbet 365 dagar om året. Förutom när du vill åka skidor eller båt på sjön istället. Eller bara ligga i hängmattan.

I Bräcke kommun finns omkring 1000 stora och små företag som redan bakar sitt levebröd här inom branscher som skog, tillverkningsindustri, turism, mat och dryck. Läs om några av dem bland artiklarna nedan.

Vill du veta mer om vilka branscher som söker folk i vår region? Besök vår systersida tasteget.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bra att veta:

Sitter du på en egen affärsidé? Kommunens näringslivsutvecklare Helen hjälper dig gärna att hitta rätt placering och kontakter. Skicka ett mejl direkt eller läs mer på kommunens näringslivssida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Recept på ett gott jobb

1 pkt Snabbt wifi
1 stort knippe Arbetsro
1,5 l Goda kollegor
5 dl Friskvårdstimme på skidor
3 dl Rymliga kontor och billig hyra
1 l Möjligheter

Vi som jobbar här

 • Ett rent nöje på jobbet

  Omvärldens gröna ansträngningar börjar äntligen komma ikapp pionjärerna från Gällö, som i snart 30 år har tillverkat alltifrån rengöring för oljeriggar till skönhetsvård – av samma biologiska råvara.
 • Revsunds Brewery satsar i hembygden

  Revsund Brewery har på kort tid växt från ett hemmabryggeri till ett stort nybygge med bryggeri, destilleri och restaurang. Hållbarhet och lokala samarbeten har varit ledorden.
 • Stora investeringar för sågen i Gällö

  Det händer mycket på Gällö Timber, sågen i Gällö. Efter ett år av investeringar ser förutsättningar goda ut för en fortsatt framgångsrik framtid lokalt och globalt.
 • Grimnäs veterinärklinik expanderar

  Kajsa Gidlund är en av de som valt att driva sitt företag i Bräcke kommun, och hon har nyligen flyttat till större lokaler och anställt fler.
 • Lärarparet som valde Bräcke

  Efter att ha testat många platser både utomlands och i Sverige landade Magnus och Eva i Bräcke där de båda jobbar som grundskolelärare.
 • Här föds framtidens fiskar

  Hos Vattenbrukscentrum Norr i Kälarne skapas varje år miljoner av öring, röding och regnbåge. Huvudsyftet är forskning men på köpet skapas ett överskott som kan simma vidare i sjöar och vattendrag runt om i Bräcke kommun.
 • Stöveln som värmer i alla väder

  Om du bor i Jämtland är det nästan obligatoriskt med ett par stövlar från Pilgrimstad på skohyllan. I alla fall om du inte vill frysa.

Vill du läsa fler berättelser?