Johanna: "Du var inte bara en i mängden"

Så minns Johanna Åreng sin skoltid i Bräcke:

"Jag bor i Bräcke med min sambo och våra tre barn, och jag arbetar som fritidslärare på Bräcke skola.

Min tid som elev i grundskolan i Bräcke upplevde jag som positiv, du var inte bara en i mängden utan hade ett band till lärare och övrig personal. I mitt jobb idag tycker jag dessutom att skolledningen har blivit ännu bättre på att vara delaktig och engagerad i elevernas skolgång.

Att växa upp i Bräcke var bra, det fanns alltid olika aktiviteter för olika åldrar. Slalombacken, fotbollsskola, disco, basket och ungdomsgård. Det mest positiva var närheten till både människor och natur.

Jag valde att flytta tillbaka till hit när jag fick arbete här. När mina barn föddes kändes det också bra och tryggt att de får växa upp i Bräcke med vår släkt nära och med närhet till naturen.

Efter att under några år testat på att bo i en större stad och få andra perspektiv på min uppväxt så har jag upptäckt att Bräcke är ett väldigt bra ställe att bo och växa upp på."

Johanna Åreng

Johanna Åreng