För företag/föreningar

Här publicerar vi information riktad till företagare och föreningar verksamma inom besöknäringen i Bräcke kommun

Mediaportal för besöksnäringen

människor som pimplar
familj sitter vid sjön

MidSweden365 har genom projektet Destination X genomfört fotograferingstillfällen i kommunen med syftet att skapa en bildbank som kan användas av föreningar och företag inom besöksnäringen. Bilderna och filmerna är tagna kring Revsundssjön, Locknesjön och Forsaleden men får användas av alla i Bräcke kommun.

Bilder och filmer finns på Bräcke kommuns mediaportal. Bilderna och filmerna får användas fritt, exempelvis för turistföretagare som behöver marknadsföringsmaterial. Portalen når du på följande länk:

https://brackekommun.mediaflowportal.com/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Så fungerar portalen

Materialet är uppdelat i mappar för olika årstider. I varje mapp finns både bilder och filmer. När du laddar ner en bild eller film kan du välja att ladda ner i originalformat eller ett förvalt format som passar för sociala medier eller webb. Filmklippen är ganska korta där tanken är att man lätt ska kunna integrera dem i sociala medier eller som loop på sin hemsida.

Det går att använda sig av sökord i fältet uppe till höger för att snabbt hitta bilder som matchar den aktivitet, årstid eller företag man söker efter. De företag som deltagit är exempelvis Bakgården i Revsund, Revsunds Brewery, Camp Viking och Hugsnäsets Semesterstugor & Fiske. Övriga bilder gestaltar omgivningens natur, Forsaleden och aktiviteterna kring äventyrsberget i Gällö, och där har människor från närområdet ställt upp som modeller.

loggor EU och regionen

Kommunikationsplattform för besöksnäringen

MidSweden365 har genom projektet Destination X även tagit fram en gemensam kommunikationsplattform för bygderna kring Revsundssjön, Locknesjön och Forsaleden.

Kommunikationsplattformen innehåller dels bildbanken som nämns ovan och dels strategi, varumärke och en verktygslåda med texter. Du som företagare eller förening i kommunen kan använda materialet fritt i din kommunikation. Exempel på användningsområden kan vara om du som besöksföretagare ska ta fram en broschyr där du vill presentera för dina gäster vad som finns att göra i området när de bokar in sig på ditt boende. Eller om du behöver fylla på din hemsida med mer information om området/mer bilder.

Stategi och texter hittar du i mediaportalen i mappen "Verktygslåda för kommunikation":

https://brackekommun.mediaflowportal.com/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Texterna finns som separata texter på svenska och engelska, samt som gemensam PDF för respektive språk.


vinterbad
loggor EU och regionen

Formulär för uthyrning av boende

Har du en stuga, lägenhet eller något annat boende att hyra ut? Fyll gärna i det här formuläret och bifoga bild så kan det läggas in på våra boendesidor på bräckenästa.se

Dina kontaktuppgifter
Dina kontaktuppgifterFyll i dina uppgifter så att vi kan kontakta dig vid eventuella frågor

Ex. Stuga, vandrarhem, lägenhet.


Telefon, e-post, hemsida?


Ex. toalett, dusch, bastu, tvättmaskin, köksutrustning, kyl och frys, tv, internet mm.

Ex. sjönära, nära fiskevatten, skogsnära


Ex. badtunna, grillplats, båt, barnvänligt, säsongsöppet, slutstädning.

Eller skicka bild till: turism@bracke.se
Godkännande
Godkännande