Hantering av personuppgifter

När du anmäler att du är intresserad av att flytta till Bräcke kommun via vårt digitala formulär eller vår kommande chatt så lagras de uppgifter som du fyller i.

Representanter från kommunen och Region Jämtland Härjedalen kommer sedan ha tillgång till dina uppgifter. De representanter som har tillgång till uppgifterna arbetar med att vägleda blivande inflyttare. Dessa behöver uppgifterna för att kunna följa upp ditt intresse och vägleda dig på ett bra sätt för att underlätta din flytt.

När du tar kontakt med oss via vårt webbformulär eller vår chatt så samtycker du även till att vi får lagra och tipsa dig om potentiella arbetsgivare, rekryterare eller andra nyckelpersoner i Jämtland Härjedalen som vi bedömer kan hjälpa dig med frågor som berör din flytt.

Vi tar personlig integritet på stort allvar och all behandling av dina uppgifter sker i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

Personuppgiftsansvarig är Bräcke kommun och Region Jämtland Härjedalen. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha information om de personuppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, göra invändningar mot behandlingen eller begära att vi raderar dina uppgifter. Du kan kontakta oss på kommunikation@bracke.se

På Bräcke kommuns webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du läsa mer om hur kommunen hanterar personuppgifter.