Grimnäs veterinärklinik expanderar

Kajsa Gidlund är en av de som valt att driva sitt företag i Bräcke kommun, och hon har nyligen flyttat till större lokaler och anställt fler.

– Redan när jag var liten hade jag en plan om att bli veterinär och sen 2014 driver jag min egen klinik i Grimnäs, Bräcke kommun. Vi är inriktade på munhälsa och tandvård och har många remisspatienter från hela Jämtlands län och kringliggande län, berättar Kajsa Gidlund, som driver Grimnäs veterinärklinik.

Kliniken har nyligen skalat upp, då efterfrågan på bokningar har varit stor länge. Kajsa har flyttat sin verksamhet till större lokaler i Stavre och anställt fler.

– Det finns massor av fördelar med att driva företag på landsbygden. Det är en stressfriare miljö och vi har vacker natur runt husknuten. Vi har bra kommunikationer både när det gäller fiber och tåget som stannar bland annat i Stavre, där min klinik numera ligger. Så nu hoppas jag att vi kan hitta några fler som vill jobba i vårt team och vara med och utveckla kliniken.

Kajsa Gidlund tycker att hennes expansion av företaget känns som ett tecken på att landsbygden blomstrar och att det är fler som vill verka och bo här.

– Jag skulle verkligen rekommendera andra som går i tankar på att starta företag att göra det. Vi fyller en viktig funktion för att landsbygdshjulet ska snurra.

Kajsa Gidlund med kollega
Kajsa Gidlund i receptionen